Show Info

Jan Jansstraat 41
7576 BB Oldenzaal

Over mijzelf

Ik vertel je graag hoe ik te werk ga en wat ik voor
jouw bedrijf, festival of act kan betekenen.

Als een kameleon met 1.ooo poten, zo pas ik mij aan om voor jou het beste resultaat neer te zetten.

Flexibel, snel en zorgvuldig met een oog voor detail.

Een gepassioneerde cameraman die in 2013 zijn eigen bedrijf heeft gestart. Ik werk snel, zorgvuldig en ben flexibel inzetbaar. Op die manier sluit ik goed aan bij jouw wensen én haal ik het beste uit mezelf. Diversiteit  in werkzaamheden trekt me aan en houd me scherp. Hierdoor ben ik in vrijwel elke branche inzetbaar. Een echte doener die graag met je meedenkt vanuit mijn expertise.

Ik zoek graag de samenwerking met je.
Op die manier maken we een video waar we beide trots op zijn.

Ik ga graag met je in gesprek. Of je al precies weet wat je wilt of alleen nog maar een wild idee hebt, samen komen we tot een plan. Vanuit mijn ervaring denk ik met je mee en adviseer ik over de mogelijkheden om met de video jouw boodschap optimaal over te brengen. Ik pas mijn werkwijze aan op de ervaring en de wens van de klant. Op die manier probeer ik je zoveel mogelijk te ontzorgen.

Zodra het doel van de video in beeld is plannen we de opname dag(en). Pak jij de regie of heb je liever dat ik die rol pak? De keuze is aan jou. Na afronding van alle opnames ga ik op kantoor aan de slag met de montage. De eerste versie krijg je zo snel mogelijk te zien om te beoordelen. Is er een aanpassing nodig? Geen probleem, dit pas ik voor je aan waarna je een nieuwe versie toegestuurd krijgt.

Bedrijven waarvoor ik video´s maak

Open de chat
1
Hey, waar kan ik je mee helpen?